ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Χατζηθεοδωρίδη, ιδιαίτερα μαθήματα σε Παλάσιος και Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Χατζηθεοδωρίδη, ιδιαίτερα μαθήματα σε Παλάσιος και Λούντκβιστ
Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης σε στιγμιότυπο από την καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης με ενοχλήσεις στον αστράγαλο. "Μπαίνει" στο 100% από εβδομάδα ο Βέλεθ, ξανά θεραπεία στο χέρι ο Μακέντα.

Χωρίς τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (09/10) η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης". Ο Κατερινιώτης φουλ μπακ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θα μείνει εκτός για 1-2 μέρες και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχισε τη θεραπεία λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στο αριστερό χέρι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φραν Βέλεθ (θα "μπει" στο 100% από τη Δευτέρα, 11/10) και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και τακτικά παιχνίδια, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ρίχνει το βάρος στην προσαρμογή κι "ενσωμάτωση" των Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ραμόν Λούντκβιστ στην τακτική και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Οι "πράσινοι" θα πάρουν ρεπό την Κυριακή (10/10) κι από το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) θα ξαναμπούν σε ρυθμούς... πρωταθλήματος, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (16/10) με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ