ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για Καλοσκάμη

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης κατά τις υπογραφές του πρώτου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό | 1 Ιουλίου 2021
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης κατά τις υπογραφές του πρώτου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό | 1 Ιουλίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IN TIME

Ο 16χρονος ταλαντούχος επιθετικός, Δημήτρης Καλοσκάμης, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το 2024.

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης ήταν ο επόμενος των νεαρών που υπέγραψε την Πέμπτη (1/7) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έγινε ο πρώτος 16χρονος αυτής της φουρνιάς, των παιδιών γεννημένων το 2005 που γίνονται επαγγελματίες στο τριφύλλι.

Με τη συμφωνία με τον Καλοσκάμη και την υπογραφή των συμβολαίων ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της τετράδας των παικτών που ήταν οι Ρόμπι, Κρυπαράκος, Καρβούνης και Καλοσκάμης.

Η επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Δημήτρη Καλοσκάμη.

Ο γεννημένος την 1η Μαρτίου 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016. Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ19.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει, τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία και πάνω απ’ όλα τους γονείς μου για την καθημερινή τους στήριξη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα", είπε ο Καλοσκάμης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του".

Πλέον θα ακολουθήσει και η επόμενη φουρνιά παικτών από την ακαδημία που θα γίνουν επαγγελματίες τις επόμενες μέρες με στόχο να στελεχώσουν τη δεύτερη ομάδα.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες οι Σιδεράς, Λιατίφης, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης και κάποιοι ακόμη που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ