ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας ο Καρβούνης

Ο Παύλος Καρβούνης από παιχνίδι της Κ19 του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2020-21
Ο Παύλος Καρβούνης από παιχνίδι της Κ19 του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2020-21 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε στις τάξεις του έναν εκ των πλέον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή των ακαδημιών, τον 19χρονο μέσο Παύλο Καρβούνη, που υπέγραψε έως το 2024.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Παύλος Καρβούνης με τον 19χρονο μέσο να βάζει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους.

Μια ανακοίνωση που ήρθε ανήμερα της ονομαστικής εορτής του νεαρού μέσου ο οποίος έκανε και την πρώτη του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Παύλο Καρβούνη.

Ο γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 2002 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2011. Ο 19χρονος μέσος έχει περάσει από όλες τις ηλικιακές ομάδες της ακαδημίας.

"Δεν θα μπορούσε να έχω καλύτερο δώρο για την ημέρα της γιορτής μου από αυτό που μου έκανε ο Παναθηναϊκός! Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου. Είμαι από μικρό παιδί εδώ. Θέλω να δώσω το 100% του εαυτού μου, να συγκεντρωθώ, να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα», δήλωσε ο Καρβούνης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του".

Η Φορτούνα Σιτάρντ, η έξοδος και το... συμβόλαιο

Ο Παύλος Καρβούνης είναι ένας εκ των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αγωνίζεται ως εξάρι ή οκτάρι και με το ταλέντο του είχε τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ξένων ομάδων που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μια εξ αυτών η Φορτούνα Σιτάρντ η οποία είχε φτάσει σε σημείο να τον φωνάξει στην Ολλανδία και να τον δοκιμάσει σε περίοδο πανδημίας.

Βέβαια στη συζήτηση που έγινε εν συνεχεία για επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό η Φορτούνα δεν θέλησε να πληρώσει τα τροφεία και να τον κάνει δικό της.

Εκείνο το διάστημα μάλιστα, τον Μάρτιο, υπήρξε και μια διαμάχη με την πλευρά του Παύλου Καρβούνη και τους χειρισμούς που έγιναν με την έξοδο να φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Τελικά υπήρξε νέα προσέγγιση, αλλαγή στάσης από πλευράς του εκπροσώπου του παίκτη και συζητήσεις επί συζητήσεων το επόμενο διάστημα για να πέσουν τελικά οι υπογραφές.

Όπως και να έχει πάντως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις του έναν αρκετά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθούν οι Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης και άλλοι

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι υπογραφές των συμβολαίων των Καλοσκάμη, Λιατίφη αλλά δεν θα είναι μόνο αυτοί που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι από την Κ19 θα γίνουν επαγγελματίες ώστε να παίζουν του χρόνου στην Β' ομάδα.

Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι οι Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης και κάποιοι ακόμα ταλαντούχοι και ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ