ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόταση της Πάρμα για τον Ζαγαρίτη

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2020-21
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε φιλικό του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Η Πάρμα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη από τώρα, ενώ τα έχει βρει με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή.

Επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, τη δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες, για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού μπακ Βασίλη Ζαγαρίτη έχει καταθέσει τις τελευταίες ώρες η Πάρμα.

Ο σύλλογος της Ιταλίας γνωρίζει πως το καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, μένει ελεύθερος. Οπότε θα μπορούσε να δώσει έτσι μόνο τα τροφεία και να μην μπλεχτεί με τους πράσινους.

Οι Ιταλοί όμως θέλουν να τον κάνουν από τώρα δικό τούς ούτως ώστε να ενισχυθούν στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην Serie A. Για αυτό και πριν λίγες μέρες έκαναν πρόταση για ένα ποσό της τάξεως των 280.000 χιλιάδων άμεσα σε μετρητά αντί των τροφείων που είναι περισσότερα από 300.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Πρόταση που απευθείας ο Παναθηναϊκός είπε όχι. Επανήλθαν όμως με νέα πρόταση στους "πράσινους" που αφορά όλο το ποσό των τροφείων, περισσότερα από 300.000 ευρώ δηλαδή σε βάθος τριετίας όπως ορίζει ο κανονισμός της FIFA αλλά και ένα ποσό τις τάξεως των 150.000 ευρώ τώρα ώστε να πει το ναι το τριφύλλι. Αυτή είναι και η τελευταία πρόταση την οποία και συζητούν στον Παναθηναϊκό ώστε να έχουν ένα μικρό όφελος από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Οι Ιταλοί μάλιστα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και προς την πλευρά του παίκτη, έχουν συζητήσει μαζί του και είναι αρκετά κοντά και σε συμφωνία με τον ίδιο, αν αυτή δεν έχει επιτευχθεί ήδη αλλά ακόμα δεν έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί του, αν και θα μπορούσαν .

Την ίδια ώρα βέβαια υπάρχουν πληροφορίες πως μια ακόμη ομάδα έχει μπει στο παιχνίδι απόκτησης του από τώρα έχοντας ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά η Πάρμα δείχνει να είναι ένα βήμα μπροστά.

ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΡΗ

Ο 19χρονος μπακ τώρα ενημερώθηκε την Πέμπτη (14/1) πως την Παρασκευή (15/1) δεν θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά με το γκρουπ εξέλιξης όπως οι Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, Κόναν, Σερπέζης και όλοι όσοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (17/1) με τον Άρη.

Αυτό ίσως να έχει να κάνει και με την πρόταση της Πάρμα και της μη ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά ίσως και όχι. Αφού στο εν λόγω γκρουπ τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν μπει και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι στα τελευταία ματς έχουν χρησιμοποιηθεί κανονικά όπως οι Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Σερπέζης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ