ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο από ΔΕΑΒ για υβριστικό πανό και κορεό που παροτρύνει στην άσκηση βίας στο ματς με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και κορεό που παροτρύνει στην άσκηση βίας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει 30.000 ευρώ, με την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας να ανακοινώνει πρόστιμο στους πρασίνους. Ο λόγος, σύμφωνα με την ΔΕΑΒ, είναι υβριστικό πανό και κορεό που παροτρύνει σε άσκηση βίας στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινές αποφάσεις της:

1) Επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα (30.000) χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και κορεό που παροτρύνει σε άσκηση βίας, στη θύρα 13-14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» κατά τον αγώνα Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 31-03-2024 για τη φάση των play-off της SUPERLEAGUE 1. Εφαρμογή του άρθρο 9 του ν. 5085/2024.

2) Κάλεσε σε ακρόαση τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών και παραγόντων τους καθώς και ποδοσφαιριστή του «Ηρακλή Λάρδου», ο οποίος προέβη σε επικίνδυνη βιαιοπραγία σε βάρος ποδοσφαιριστή του «Ποσειδώνα Καρπάθου», κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λάρδου στις 6-4-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ