ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Προσφέρει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Μορουτάν", σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα

Παναθηναϊκός: "Προσφέρει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Μορουτάν", σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα
Ο Ολιμπίου Μορουτάν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ σε αγώνα για το Europa League PRINT SCREEN YOUTUBE

Ποσό άνω των 2.000.000 ευρώ είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της Ανκαραγκιουτσού και να αποκτήσει τον εξτρέμ Ολιμπίου Μορουτάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία.

Την ενίσχυσή του σε όλες τις γραμμές ψάχνει ο Παναθηναϊκός εν όψει της συνέχειας των εγχώριων υποχρεώσεών του, με τα ονόματα που ακούγονται για το Τριφύλλι τον τελευταίο καιρό να αυξάνονται και τα περισσότερα -εξ αυτών- να προέρχονται από τη μεταγραφική αγορά της Τουρκίας.

Ακόμα ένα δημοσίευμα της Ρουμανίας, λοιπόν, το οποίο, ωστόσο, επικαλείται πηγές της τουρκικής "fotomac", βάζει τον Παναθηναϊκό δυνατά στην απόκτηση του εξτρέμ της Ανκαραγκιουτσού, Ολιμπίου Μορουτάν.

Στο εν λόγω άρθρο γίνεται λόγος για προσφορά των "πρασίνων" που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ προς τον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος απέκτησε τον Ρουμάνο το καλοκαίρι του 2023 από την Γαλατάσαραϊ έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος (14 φορές διεθνής, 1 γκολ) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ενώ στο διάστημα που αγωνιζόταν στην "Τσιμ Μπομ" με προπονητή τον Τερίμ, πήρε μέρος σε 19 αγώνες και είχε απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ