ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προσφέρει "πακέτο" πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να υπερισχύσει στη μάχη για τον Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Προσφέρει "πακέτο" πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να υπερισχύσει στη μάχη για τον Μπλάνκο

Οι δυσκολίες στη μεταγραφή του Ντομίνγκο Μπλάνκο μετά το πολύ δυνατό μπάσιμο της Μπόκα μέσω Ρικέλμε και την αξίωση των εκπροσώπων του παίκτη για μπόνους υπογραφής και το all in του Παναθηναϊκού για να φέρει την υπόθεση στα δικά του νερά.

Ο συντελεστής δυσκολίας στη μεταγραφή του Ντομίνγκο Μπλάνκο ήταν εξαρχής πολύ υψηλός για τον Παναθηναϊκό κι έγινε ακόμη υψηλότερος τις τελευταίες ημέρες μετά την πολύ πιο ενεργή εμπλοκή της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και το πριμ υπογραφής που αξιώνουν οι εκπρόσωποι του Αργεντινού μέσου, ωστόσο, οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να παίξουν τα ρέστα τους, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να υπερισχύσουν στη μάχη για την υπογραφή του 27χρονου δημιουργικού χαφ.

Όπως έχουμε επισημάνει, ο Μπλάνκο θα μείνει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από την Ιντεπεντιέντε, έχοντας αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και γι'αυτό ακριβώς προπονείται μόνος του απ’ την περασμένη Πέμπτη (2/6), ήτοι σε πρωινές ώρες, ενώ η υπόλοιπη ομάδα προπονείται το απόγευμα και παράλληλα "κόπηκε" απ’ την αποστολή του αγώνα με τη Σαν Λορέντσο, αν και μέχρι πρότινος ήταν βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος.

Το σημείο που δυσκολεύει και περιπλέκει την όλη διαδικασία, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι Μπλάνκο αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο και της Μπόκα Τζούνιορς (έχοντας δεχθεί σχετικές κλήσεις κι απ' τον ίδιο τον υπεύθυνο σχεδιασμού της, τον θρυλικό Χουάν Ρομάν Ρικέλμε για να προτιμήσει τους "χεϊνέσες"), αλλά και το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του διατηρούν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του.

Οι ίδιοι μάλιστα έχουν ενημερώσει όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες πως επιθυμούν μπόνους υπογραφής, απ' τη στιγμή που ο πελάτης τους είναι ελεύθερος και οι επόμενοι εργοδότες του, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν χρήματα στην Ιντεπεντιέντε για να τον αποκτήσουν. Κάτι που βεβαίως ανεβάζει το όλο κόστος της μεταγραφής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ συνολικά ως "πακέτο" τόσο για τα τρία χρόνια του συμβολαίου του παίκτη, όσο και για το μπόνους υπογραφής, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη για τον παίκτη, έχοντας ενημερωθεί πως η αρχική προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς είναι αρκετά χαμηλότερη.

Η υπόθεση παραμένει δύσκολη κι αρκετά πολύπλοκη, ωστόσο, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να το τραβήξουν πολύ το θέμα τόσο από πλευράς χρονικών περιθωρίων, όσο και στο θέμα της διαπραγμάτευσης. Κι απ’ την στιγμή που θα καταθέσουν την τελική πρότασή τους, θα περιμένουν για λίγες ημέρες ακόμα την απάντηση της πλευράς του παίκτη, ούτως ώστε να κινηθούν αντίστοιχα.

Και είτε -εφόσον αυξηθούν οι πιθανότητες και συγκλίνει η πλευρά του παίκτη προς το "ναι"- θα προχωρήσουν το όλο θέμα στο τελικό στάδιο, είτε θα στραφούν πλέον σε άλλη επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας κάνει ήδη τη σχετική προεργασία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ