ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Προς Ελβετία ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Προς Ελβετία ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Δύο προτάσεις από την ελβετική Super League, από Λουγκάνο και Σεντ Γκάλεν έχει ξεχωρίσει ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος εσφαλμένα γράφτηκε στη Γερμανία πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με την πρώτη να είναι αυτή που μοιάζει ως η επικρατέστερη να καταλήξει – ακόμη και άμεσα – σε "γάμο".

Από τις κλασικές ειδήσεις που σημαίνουν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αυτή που πρωί Δευτέρας Πάσχα έφερε τον Αντώνη Παπαδόπουλο στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Δεν ισχύει.

Ο μεσοαμυντικός της Ντόρτμουντ δεν απασχολεί τους "πράσινους". Κατά καιρούς διάφορες ελληνικές ομάδες είχαν ρωτήσει και ψαχτεί για τον 24χρονο ομογενή άσο, αλλά αφενός ως εκεί, αφετέρου τώρα, φέτος, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν υπήρξε/υπάρχει τίποτα.

Κάτι που είναι… αμοιβαίο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Παπαδόπουλος οδεύει προς την Ελβετία. Γνωστό πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς, από καιρό συνεπώς κυκλοφορεί στην αγορά έχοντας ξεχωρίσει δύο προτάσεις από την ελβετική Super League, από Λουγκάνο και Σεντ Γκάλεν, με την πρώτη να υπερισχύει σε βαθμό που δεν αποκλείεται και άμεσα οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ