ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει το διαζύγιο με τον Ρόκα

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα
Ο Τσάβι Ρόκα Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι το διαζύγιο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα ο οποίος θα είναι ο πρώτος που θα "πληρώσει" το μάρμαρο για το ξεκίνημα των πράσινων.

Μετά το τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν κόντρα στον Άρη δεν υπήρξαν βιαστικές αποφάσεις, ανακοινώσεις ή και εξελίξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι Ρόκα και Πογιάτος δεν βρίσκονται σε δυσμένεια από την πράσινη διοίκηση.

Το αντίθετο θα μπορούσαμε να πούμε ότι ισχύει και ιδίως για τον πρώτο εκ των δύο Ισπανών που φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο και τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών και ίσως να είναι και θέμα ημερών.

Το άσχημο ξεκίνημα των πράσινων και ιδίως η εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός και κυρίως η μηδενική παρεμβατικότητα του Καταλανού τεχνικού διευθυντή στα πράσινα αποδυτήρια αναμένεται να φέρουν εξελίξεις γρήγορα, ίσως και πριν από το ματς με τον ΟΦΗ και αυτές θα έχουν να κάνουν με το διαζύγιο με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή. Ο οποίος δείχνει και ο ίδιος με τη στάση του σαν να περιμένει να συμβεί το μοιραίο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει γενική δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ και για την εκτέλεση του μεταγραφικού σχεδιασμού του τριφυλλιού, την οποία είχε εξ' ολοκλήρου, ενώ ένας ακόμη λόγος είναι πως δεν έχει άμεση εμπλοκη στην καθημερινότητα των πράσινων. Σε αντίθεση με ό,τι γινόταν με τους προκατόχους του.

Οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να θέλουν να επιχειρήσουν μια γενικότερη κίνηση που θα αποτελέσει συνολικό ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Βέβαια από το τριφύλλι τόνιζαν πως δεν υπάρχει καμία απόφαση από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, που να έχει κάνει με την αποχώρηση των Ρόκα, Πογιάτος.

Παράλληλα υπάρχουν σκέψεις, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, να μπει ένα άτομο δίπλα στον Πογιάτος, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μέχρι νεοτέρας βέβαια, και έχοντας δίπλα του ένα στήριγμα το οποίο γνωρίζει καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ