ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήρε και τους 26 παίκτες στην αποστολή για τον τελικό ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει με τους Αϊτόρ και Κουρμπέλη, αφού σκόραρε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Παλάσιος πανηγυρίζει με τους Αϊτόρ και Κουρμπέλη, αφού σκόραρε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός INTIME

Το "τριφύλλι" ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του στην αποστολή όλους τους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός μετράει πλέον... αντίστροφα για τον αυριανό (21/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ολοκληρώνοντας το πρωί της Παρασκευής (20/5) την προετοιμασία του για το πιο μεγάλο ματς της τελευταίας οκταετίας για το "τριφύλλι".

Ο δε Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε τον κύκλο των προπονήσεων στο "Γ. Καλαφάτης" χωρίς προβλήματα ή... αναποδιές της τελευταίας στιγμής και συμπεριέλαβε στην αποστολή του τελικού, όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Μοναδικός "απών" απ' τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού θα είναι –ως γνωστόν- ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι των playoffs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Τρίτη (17/5).

Αναλυτικά την 26μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου με το δικέφαλο του Βορρά συγκροτούν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, περιελάμβανε προθέρμανση, "κορόιδο" και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Εκτός αποστολής -πλην του τιμωρημένου Μακέντα- έμειναν ακόμη οι Ραμόν Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ