STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η αποθέωση και τα συνθήματα για τους πρωταθλητές της Κ19

Οι παίκτες της Κ19 στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου
Οι παίκτες της Κ19 στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου EUROKINISSI

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τους πρωταθλητές της Κ19. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν "όλε-όλε" με τον κόσμο, ενώ είχαν και μια φανέλα με το νούμερο "22" για να τιμήσουν τον συμπαίκτη τους, Φάνη Αυγερινό, που πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 την Κυριακή το πρωί καθώς είναι στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και ενώ απομένει μια αγωνιστική για το φινάλε.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σαμίου στο ημίχρονο του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από τα επίσημα της Λεωφόρου, απέσπασε το χειροκρότημα όλου του γηπέδου και έκανε "όλε-όλε" με τους οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού τόσο μπροστά από τη Θύρα 13 όσο και μπροστά από την 6-7.

Μάλιστα κρατούσαν μια φανέλα με το νούμερο "22" για τον Φάνη Αυγερινό, που πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Από τα μεγάφωνα ακούστηκαν τα ονόματα όλων των παικτών, μαζί φυσικά και αυτό του Φάνη Αυγερινού ο οποίος μπορεί να μην έχει παίξει φέτος αλλά είναι μέλος του ρόστερ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ