STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ανατροπή στην ανατροπή με χατ-τρικ του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ σκοράρει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Super League
Ο Μάρκους Μπεργκ σκοράρει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Super League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα από τα πιο χορταστικά ντέρμπι που έγιναν ποτέ στην Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ήταν αυτό της 8ης Μαρτίου του 2015, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 και πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ (VIDEO).

Επτά γκολ και δύο ανατροπές είχε το ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που έγινε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για τη σεζόν 2014-15. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 27' με τον Μάργκους Μπεργκ, για να ακολουθήσει ωστόσο διπλή απάντηση από τον Δικέφαλο του Βορρά, πρώτα με τον Αθανασιάδη στο 42' και έπειτα με τον Σκόνδρα στο 60'.

Το προβάδισμα των Θεσσαλονικών δεν κράτησε για πολύ αφού ο Καρέλης έφερε το ματς στα ίσα στο 63', για να έρθει ο Μπεργκ στο 71' να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και στο 88' να πανηγυρίσει χατ-τρικ, με τους φιλοξενούμενους να διαμορφώνουν απλά το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις με τον Νομπόα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (80' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (50' Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς (65' Ατζαγκούν).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (88' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα (80' Σαλπιγγίδης), Ρατς (84΄Κίτσιου), Νομπόα, Παπαγιανόπουλος, Αθανασιάδης, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ