ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά πράσινος ο Μπρινιόλι ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης

Ο 30χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι
Ο 30χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι NURPHOTO VIA ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο 30χρονος γκολκίπερ έρχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο του στο τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι οριστικά ο 30χρονος Ιταλός γκολκίοπερ, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τους πράσινους να τα βρίσκουν σε όλα με την Έμπολι. Ο ύψους 1.88 γκολκίπερ ο οποίος πέρυσι βγήκε καλύτερος τερματοφύλακας στη Serie B θα έρθει στο τριφύλλι ως ελεύθερος με τους Ιταλούς να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα.

Η άφιξη του στην Ελλάδα αναμένεται μάλιστα τις επόμενες ώρες ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει δίδυμο με τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στη Μοντικιάρι το 2009 ενώ στη συνέχεια μετά από μια διετία πήρε μεταγραφή στη Λουμετσάνε. Εκεί έμεινε άλλα δύο χρόνια και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για την Τερνάνα, από την οποία το 2015 έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στη Γιουβέντους.

Δεν έπαιξε όμως στην ομάδα του Τορίνο και έφυγε τέσσερις φορές δανεικός και συγκεκριμένα για τις Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια και Μπενεβέντο. Με την Μπενεβέντο μάλιστα το 2017 είχε σκοράρει κόντρα στη Μίλαν του Ντοναρούμα ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 95' σε αγώνα που έγινε τη σεζόν 2017-18.

Από τη Γιουβέντους πήγε στην Παλέρμο το καλοκαίρι του 2018 ενώ την επόμενη χρονιά παραχώρηθηκε στην Έμπολι όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα όντας βασικός και αναντικατάστατος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ