ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι δύο μεγάλες επεμβάσεις του Μπρινιόλι σε προσπάθειες των Μασούρα - Χάμες

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι δύο μεγάλες επεμβάσεις του Μπρινιόλι σε προσπάθειες των Μασούρα - Χάμες

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στην Λεωφόρο μέσα σε ένα λεπτό, με τον Μπρινιόλι να λέει "όχι" με εντυπωσιακό τρόπο στις προσπάθειες των Γιώργου Μασούρα και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό και να ανοίξει εκείνος το σκορ στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League και είχε μερικές καλές στιγμές, με δύο εξ αυτών να έχουν ως πρωταγωνιστές τους Γιώργου Μασούρα και Χάμες Ροντρίγκες.

Έγιναν μάλιστα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία των ερυθρολεύκων να έχει την υπογραφή του Μασούρα που πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά τον Μπρινιόλι να αποκρούει θεαματικά σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ροντρίγκες ελίχτηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή και επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να παίρνει κατεύθυνση προς την εστία των πρασίνων και να σκάει στο έδαφος αλλά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να υψώνει και πάλι απαγορευτικό, πέφτοντας εγκαίρως στη δεξιά γωνία του και αποκρούοντας με υπερένταση σε κόρνερ.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ