ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντελίριο από χιλιάδες οπαδούς στην αναχώρηση των πράσινων για τη Λεωφόρο και αποθέωση στον Γιοβάνοβιτς

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  /          " "
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - / " " EUROKINISSI SPORTS

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (06/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD). Αποθέωση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) και οι φίλοι του τριφυλλιού αποθέωσαν την αποστολή όταν εκείνη έφευγε από το ξενοδοχείο.

Αρκετές ώρες πριν από την έναρξη του ματς, φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, ενώ την ώρα που έφευγε η πράσινη αποστολή αποθέωσαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ και Δημήτρη Χριστοφιδέλλη σχολιάζουν όσα θα δούμε στον αγώνα, ενώ οι Κώστας Γουλής και Πέτρος Παπαμακάριος μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από το γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ