ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες κινήσεις του Φατίχ Τερίμ

(  / EUROKINISSI)
Ο Φατίχ Τερίμ στο Ελευθέριος Βενιζέλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κινείται πλέον σε ρυθμούς Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός ήρθε στην Αθήνα και ετοιμάζεται να πιάσει άμεσα δουλειά στο Κορωπί, αλλά και να καταστρώσει το πλάνο της ενίσχυσης με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης και μάλιστα παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια, με τη συνοδεία της δικηγόρου του για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι καθαρές απολαβές του "αυτοκράτορα" αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί υψηλά μπόνους για την κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, αλλά και για την πορεία στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Η συμφωνία θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Τερίμ.

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ξεναγήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων, Γιάννη Παπαδημήτριου. Μάλιστα είδε τη μακέτα με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στον Βοτανικό και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ακολούθως, το απόγευμα θα μεταβεί στο Κορωπί και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ενδέχεται μάλιστα να κάνει μια ακόμα συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο είχε συναντηθεί στα γραφεία του Ατζούν Ιλιτσαλί στην Πόλη για να προχωρήσουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα σύντομα θα δρομολογηθεί νέα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Τούρκος τεχνικός έχει εικόνα από το ρόστερ που θα "παραλάβει", ωστόσο δεν έχει ακόμη παραδώσει τις τελικές του εισηγήσεις για το πού χρειάζεται ενίσχυση το "πράσινο" δυναμικό και ποιες θα είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ