ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Καμπετσή και η επετειακή φανέλα του ΑΠΟΕΛ για την Ελληνική Επανάσταση

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε στον Παναθηναϊκό την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης
Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε στον Παναθηναϊκό την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του στο Youtube την παρακάμερα του φιλικού με τον ΑΠΟΕΛ, η οποία δείχνει πλάνα από την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, που δώρισαν οι Κύπριοι στο τριφύλλι, αλλά και τον χαιρετισμό του Γιοβάνοβιτς με ανθρώπους από τον πάγκο των Κυπρίων.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Θεοδώρου, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με τον Καμπετσή.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube την παρακάμερα από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, στην οποία δείχνει μεταξύ άλλων, την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την οποία δώρισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Επιπλέον έδειξε πλάνα από τους πανηγυρισμούς στον πάγκο στο γκολ του Καμπετσή, σκηνές από την προθέρμανση των πράσινων, αλλά και τον θερμό εναγκαλισμό του Γιοβάνοβιτς με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ