ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι Κύπριοι κάνουν λόγο για επαφές με την Ομόνοια για την πώληση του Καρλίτος

Ο Καρλίτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Φόλενταμ | 28 Ιουλίου 2022
Ο Καρλίτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Φόλενταμ | 28 Ιουλίου 2022 INTIME

Το όνομα του Καρλίτος εμπλέκεται και στα μεταγραφικά σενάρια τόσο της Ομόνοιας όσο και του ΑΠΟΕΛ μετά από εκείνα που είχαν να κάνουν με τη Λεχ Πόζναν.

Μετά την Πολωνία, το όνομα του Καρλίτος Λόπεθ αρχίζει να "παίζει" πλέον πολύ δυνατά και στα μεταγραφικά των ομάδων της Κύπρου. Με τα Μέσα της Μεγαλονήσου να αναφέρουν τη Δευτέρα (8/8) πως ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού αποτελεί βασικό, μεταγραφικό στόχο της Ομόνοιας.

Η ομάδα της Λευκωσίας που έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις το εφετινό καλοκαίρι (με τελευταία αυτή του διεθνούς Ουκρανού μεσοεπιθετικού Ρομάν Μπέζους) έχει στο στόχαστρό της και τον 32χρονο επιθετικό των περσινών Κυπελλούχων ελλάδας.

Ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, μετά την απόκτηση και του Άντραζ Σπόραρ, κατανοεί πλέον πως δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του Παναθηναϊκού και δείχνει θετική διάθεση για να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, εφόσον καλυφθούν οι αποδοχές του (περίπου 550.000 ευρώ).

Εκτός από την Ομόνοια, για τον Καρλίτος φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον κι από τον ΑΠΟΕΛ (στον οποίο αγωνίζεται εδώ και δύο εβδομάδες ο πρώην πράσινος Λούκας Βιγιαφάνιες), αλλά κι απ' την περσινή πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ρουχ Χορζόφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ