ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Off ο Σένκεφελντ, "πονάει" ο Χατζηγιοβάνης

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οριστικά χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός στο ματς της Κυριακής (18/04) με τον Άρη στη Λεωφόρο. Ένιωσε ξανά ενοχλήσεις ο Χατζηγιοβάνης και η παρουσία του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ στον κυριακάτικο (18/04, 15:00) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 4η αγωνιστική των playoffs της Superleague Interwetten.

Ο Ολλανδός στόπερ έκανε θεραπεία κι ελαφρύ πρόγραμμα στο γυμναστήριο την Πέμπτη (15/04), όμως οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν τον έχουν εγκαταλείψει κι όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους".

Με τον Σεχ Νιάς (ελλείψει και του τιμωρημένου Πούγγουρα) να οπισθοχωρεί στο κέντρο της "πράσινης" άμυνας, όπως συνέβη μετά το 65ο λεπτό του προ ημερών ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (11/04) και τον Γιουνούς Σανκαρέ να παίρνει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δίπλα στους Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο, όπως έδειξε κι ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ "μπήκε" στην προπόνηση την Πέμπτη (15/04) μετά από δύο μέρες όπου ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όμως προς το τέλος του προγράμματος αισθάνθηκε ξανά μυϊκές ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ