ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οδεύει προς Παναιτωλικό ο Χατζηθεοδωρίδης, με ελευθέρας και ποσοστό μεταπώλησης στο τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Οδεύει προς Παναιτωλικό ο Χατζηθεοδωρίδης, με ελευθέρας και ποσοστό μεταπώλησης στο τριφύλλι
Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης σε στιγμιότυπο από την καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει το Κορωπί για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό.

Η επικείμενη αποχώρηση του Ελίας Περέιρα από το Αγρίνιο, μετά τη σοβαρή πρόταση που δέχθηκε από τη Γοδόι Κρουζ, δημιούργησε κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας των "κυανοκίτρινων", οι οποίοι στράφηκαν αμέσως στην περίπτωση του 25χρονου φουλ μπακ του Παναθηναϊκού, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος ήταν καιρό τώρα στις σκέψεις τους για μία συνολική ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το "πράσινο φως", οι διαδικασίες έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν και μέσα στα επόμενα 24ωρα, ίσως και το Σάββατο, ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό.

Εδώ και καιρό άλλωστε, ο Κατερινιώτης φουλ μπακ ήταν ξεκάθαρα εκτός των βασικών πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ο οποίος επέλεγε τον δεξιοπόδαρο Σάντσες όποτε απουσίασε ο Χουάνκαρ αριστερά), ενώ μετά και την απόκτηση του Κρίστιαν Γκάνεα, δεν θα υπήρχε πλέον καθόλου χώρος ακόμη και για να αποτελέσει ένα τυπικό back up στα άκρα της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός είναι θετικός στο να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο, μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης (έχει συμβόλαιο έως το 2023 με το "τριφύλλι" κι ετήσιες αποδοχές περίπου 140.000 ευρώ). Είναι πολύ πιθανό δε, το πρωί της Κυριακής (26/6) να μην ταξιδέψει ο Χατζηθεοδωρίδης μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πορταριά του Πηλίου, αλλά να αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

Σ’ αυτές τις τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ο Χατζηθεοδωρίδης μέτρησε συνολικά 66 αγώνες και 4 γκολ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ωστόσο, είναι περάσει εντελώς σε τρίτο και τέταρτο πλάνο, καταγράφοντας μόλις 8 συμμετοχές με μία ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ