ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Όχι" για τον Ινσούα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ινσούα, Παναθηναϊκός, (eurokinissi) EUROKINISSI

Αργεντινός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Εστουντιάντες έψαξε την υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση για τον αριστερό μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού.

Αρνητική απάντηση έλαβε η Εστουντιάντες στην κρούση που φέρεται να έκανε για τον Εμάνουελ Ινσούα. Η αργεντινική ομάδα ψάχνει έναν αριστερό μπακ και στράφηκε στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά η κατάληξη δεν ήταν ευνοϊκή.

Την πληροφορία αποκάλυψε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χοακίν Ταβάρες, σε ανάρτηση του στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Ο Ταβάρες υποστήριξε ότι επιβεβαίωσε πως η Εστουντιάντες ρώτησε για τον Ινσούα, αλλά όπως έγραψε " είναι αδύνατον να τον αποκτήσει".

Ο Ταβάρες δεν εξηγεί σε ποιον απευθύνθηκε η Εστουντιάντες: στον Παναθηναϊκό ή στον μάνατζερ και αδερφό του Ινσούα, Μαξιμιλιάνο. Διότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα εάν το "όχι" προέρχεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή...

Σε κάθε περίπτωση, για τον Παναθηναϊκό είναι σαφές ότι ο Ινσούα δεν πωλείται. Ο μόνος τρόπος να φύγει ο Αργεντινός από το "Γεώργιος Καλαφάτης" είναι με την καταβολή της ρήτρας του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Επιπλέον, η πρόθεση των "πράσινων" είναι να μιλήσουν με τον Ινσούα στη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου να συμφωνήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους και μετά τον Ιούνιο του 2020. Κοινή βούληση υπάρχει, μένει να τα βρουν και στα χρήματα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ