ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Βιτσέντσο Μοντέλα στην προπόνηση του τριφυλλιού, μίλησε με Τερίμ και Ακαϊντίν

Sevilla's head coach Vicenzo Montella waits for the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Βιτσέντσο Μοντέλα @ 2024 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, Βιτσέντσο Μοντέλα, είδε από κοντά την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και είχε συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ αλλά και τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Εκλεκτή παρουσία είχε η σημερινή (29/04) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, καθώς στις προπονητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού βρέθηκε ο Βιτσέντσο Μοντέλα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Φατίχ Τερίμ, αλλά και τον Σαμέτ Ακαϊντίν που βρίσκεται στις κλήσεις του, ενόψει του Euro 2024 στη Γερμανία, όπου οι γείτονες θα δώσουν το παρών. Ο Μοντέλα ανέβασε post με φωτογραφίες με τους δύο άνδρες, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μαζί με τους δύο προαναφερθέντες ο Μοντέλα είδε και τους Ντραγκόφσκι και Ούγκο με τους οποίους είχε συνεργαστεί στη Φιορεντίνα.

"Ξεκίνησα την εβδομάδα με μια επίσκεψη στην Αθήνα και στον καλό μου φίλο και πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ που είναι κόουτς στον Παναθηναϊκό τώρα. Ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα μαζί και είχαμε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση.

Προφανώς βρέθηκα με τον παίκτη της εθνικής μας ομάδας Σαμέτ Ακαϊντίν που παίζει στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησα και την προπόνηση του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συνάντησα επίσης τον Ντραγκόφσκι και τον Ούγκο, τους δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της πορείας μου στη Φιορεντίνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τερίμ και τον Παναθηναϊκό για τη θερμή φιλοξενία τους", έγραψε ο Μοντέλα στην ανάρτησή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ