ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Βαγιαννίδης στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα αγωνιστούν με τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός Β' συνεχίζει την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (4/12) κόντρα στον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Γιάννη Βόνορτα να αποφασίζει να παίξουν με την Β' ομάδα στην Κρήτη οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (5/12, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24), εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με τη δεύτερη ομάδα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ