ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Αϊτόρ φέρνει βασικό εξτρέμ τον Ιανουάριο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης | 23 Οκτωβρίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης | 23 Οκτωβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ και η απουσία του μέχρι τέλος της σεζόν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου, με τους πράσινους να κινούνται πλέον για έναν εξτρέμ που θα έρθει για βασικός. Όλα όσα είπε ο Κώστας Γουλής στην εκπομπή Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει τον Ιανουάριο να κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε έναν δεξιό εξτρέμ που θα μπορούσε να παίζει και ως φορ αλλά ως μια λύση που θα ερχόταν από τον πάγκο ώστε να πλαισιώσει τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Βέρμπιτς. Όπως επίσης και έναν μέσο.

Μάλιστα η ανάγκη για απόκτηση μέσου έγινε ακόμα πιο επιτακτική μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τρουιγιέ στο ματς με τη Λαμία. Πλέον όμως και μετά τον εξίσου σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ στην αναμέτρηση με τον Άρη με τον Ισπανό εξτρέμ να χάνει τη σεζόν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει Ιανουαρίου.

Το τριφύλλι δεν θα κινηθεί για έναν εξτρέμ που θα έρθει ως μια επιπλέον προσθήκη και έξτρα βοήθεια στο υπάρχον ρόστερ. Αντίθετα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα έρθει για να είναι βασικός και ο οποίος μαζί με τους Παλάσιος - Βέρμπιτς θα επωμιστούν βάρος των δύο φτερών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ουσιαστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έρθει για να δώσει στον Παναθηναϊκό όσα προσέφερε και ο Αϊτόρ έως τώρα ή, εφόσον είναι εφικτό, και ακόμα περισσότερα. Όπως άλλωστε έχουν έρθει τα πράγματα, το Τριφύλλι θέλει συνεχίσει με όσο το δυνατόν περισσότερες και αξιόπιστες λύσεις στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οπότε πλέον δεδομένα το τριφύλλι θα κινηθεί για έναν βασικό εξτρέμ, έναν μέσο και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στην απόκτηση ακόμη ενός μεσοεπιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να καλύπτει τόσο τη δεξιά πλευρά όσο και τις ανάγκες μέσα στην περιοχή.

Ο Κώστας Γουλής μίλησε για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που προέκυψαν μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ