ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θέλει να ντύσει στα πράσινα τον Εμρέ Ακμπάμπα, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Germany's Joshua Kimmich, right, and Turkey's Emre Akbaba challenge for the ball during an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Ο Εμρέ Ακμπάμπα @ 2023 MARKUS SCHREIBER / AP IMAGES

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με τον δημοσιογράφο Κοσκούν Τσελίκ να αναφέρει πως ο Φατίχ Τερίμ θέλει να ντύσει στα πράσινα τον Εμρέ Ακμπάμπα της Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ωστόσο στην Τουρκία βάζουν ποδοσφαιριστές κι άλλων θέσεων στο κάδρο της ενίσχυσης του τρέχοντος μεταγραφικού παζαριού.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Κοσκούν Τσελίκ αναφέρει σε ανάρτησή του ότι ο Φατίχ Τερίμ θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του τριφυλλιού με τον 31χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό Εμρέ Ακμπάμπα.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν (και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο), είναι εκ των βασικών της ομάδας. Ωστόσο είναι ανοικτή σε πωλήσεις λόγω των δαπανηρών συμβολαίων που έχει δώσει σε κάποιους παίκτες της.

Με τον Φατίχ Τερίμ συνεργάστηκε στη Γαλατασαράι, όταν τον έκανε δικό της από την Αλάνιασπορ το καλοκαίρι του 2018, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ