ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θέλει και τον Ομούρ από την Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους

Trabzonspor's Abdulkadir Omur, right, challenges with Monaco's Jean Lucas during the Europa League group H soccer match between Monaco and Trabzonspor at the Stade Louis II in Monaco, Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αμπντουλκαντίρ Ομούρ @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι μετά τον Τάσο Μπακασέτα ο Φατίχ Τερίμ θέλει και τον Αμπντουλκαρντίρ Ομούρ στους πράσινους από την Τράμπζονσπορ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μετά και την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ με πιο σπουδαία κίνηση αυτή του Τάσου Μπακασέτα.

Νέα δημοσίευμα στην Τουρκία, της Hurriyet, αναφέρει ότι ο Τερίμ θέλει στο τριφύλλι και τον 24χρονο Τούρκο μεσοεπιθετικό Αμπντουλκαντίρ Ομούρ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής (όπως και ο Μπακασέτας) στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μανίσα.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή μαζί με τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται ομάδες από την Ολλανδία. Φέτος ο Ομούρ έχει παίξει 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τραπεζούντας έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Μένει να φανεί φυσικά αν όντως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ