ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος ζήτησε από τον Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Παλάσιος ξεκαθάρισε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως είναι έτοιμος για να μπει μεμιάς σε... δράση και ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει να τον "τσεκάρει" στις επόμενες πέντε προπονήσεις, προετοιμάζοντάς τον για το πρώτο ματς της σεζόν.

Από την αίθουσα αφίξεων του "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο "Γ. Καλαφάτης" για την πρώτη γνωριμία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τους συνεργάτες του και τους νέους συμπαίκτες του, αλλά και τις ανάγκες της πρώτης συνέντευξής του στο PAO TV και τη σχετική φωτογράφιση για την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Οι πρώτες ώρες του Σεμπαστιάν Παλάσιος στα μέρη μας ήταν πολύ γεμάτε", όμως κι ίδιος δεν ήθελε να χάσει... δευτερόλεπτο από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (05/09), δείχνοντας ενθουσιασμένος κι αποφασισμένος να μπει απ' την αρχή στο αγωνιστικό πλάνο του "τριφυλλιού". Ει δυνατόν ακόμη κι από το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το προσεχές Σάββατο (11/09) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Αργεντινός έχει ήδη παρακολουθήσει (εκτός των άλλων) πάμπολλα βίντεο με την ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και θέλει να το... ζήσει από νωρίς.

Στο δε σύντομο τετ-α-τετ που είχε με τον Γιοβάνοβιτς την Κυριακή (05/09) στο Κορωπί, ξεκαθάρισε προς τον Σέρβο τεχνικό πως μπορεί να υπολογίζει πάνω του απ' το πρώτο κιόλας ματς της σεζόν και πως αισθάνεται πολύ καλά από πλευράς δυνάμεων. Λογικότατο, καθότι ο Παλάσιος ήρθε στην Ελλάδα, όντας σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είχε συμμετοχή και στα πρώτα 9 ματς της Ιντεπεντιέντε στο πρωτάθλημα (714 αγωνιστικά λεπτά), μετρώντας 4 ασίστ (πρώτος στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία).

Ο 60χρονος τεχνικός υποδέχθηκε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τη διάθεση του 29χρονου άσου και περιμένει να... επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάστασή του τόσο μέσα απ' τα αποτελέσματα των εργομετρικών, όσο και στις αυριανές (Τρίτη, 07/09) δύο πρώτες προπονήσεις του με το "τριφύλλι" (το πρόγραμμα θα είναι διπλό, μετά το ρεπό της Δευτέρας (06/09).

Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει να βάλει αμέσως τον Παλάσιος στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, προσαρμόζοντας ένα μέρος της προπόνησης στην ομαλή ενσωμάτωσή του στο παιχνίδι του "τριφυλλιού".

Αν και μένουν μόλις πέντε προπονήσεις μέχρι το σαββατιάτικο ματς της πρεμιέρας (με τη σημερινή διπλή), εφόσον ο Γιοβάνοβιτς διαπιστώσει ότι ο παίκτης είναι "καλά" και αφομοιώνει γρήγορα αυτά που ζητάει, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για να συμπεριληφθεί ο Παλάσιος στην αποστολή του αγώνα με την "ελαφρά ταξιαρχία" και να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ίδιο άλλωστε, έπραξε και με τον Ραμόν Λούντκβιστ, αλλά και με τον Ματέους Βιτάλ, οι οποίοι "μπήκαν" σε δράση κι έπαιξαν στα τελευταία φιλικά των "πράσινων", μολονότι είχαν λιγοστές προπονήσεις με την ομάδα στα πόδια τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ