ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Λημνιός δήλωσε "παρών" για πρώτη φορά στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ο Λημνιός δήλωσε "παρών" για πρώτη φορά στο Κορωπί
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ INSTASTORY ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Λημνιός βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των πρασίνων στο Κορωπί, όπου είχε χειραψία και εναγκαλισμό με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τονώσει το ελληνικό στοιχείο του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έκανε "δήλωση" από την πρώτη στιγμή, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Κολωνία και έκανε δικό του τον διεθνή μεσοεπιθετικό μέχρι το 2027.

Οι συνολικές απολαβές του σε αυτό το διάστημα θα φτάσουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να ευελπιστει πως μέσα από την παρουσία του στο τριφύλλι θα διεκδικήσει συμμετοχή στην Εθνική ενόψει Euro 2024 και να μετράει αντίστροφα για να μπει στη δράση με τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης (02/01) είχε την πρώτη του επαφή με το νέο ποδοσφαιρικό και εργασιακό περιβάλλον του, με τον 25χρονο να φτάνει στο προπονητικό κέντρο των πρασίνων στο Κορωπί, όπως αποκάλυψε ο Παναθηναϊκός στον λογαριασμό του στο Instagram, και να έχει χειραψία και εναγκαλισμό με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ