ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Κουζνιέτσοφ βοηθός του Μπόλονι

Ο Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, βοηθός του Λάζλο Μπόλονι, από την εποχή που έπαιζε στην Καρπάτι.
Ο Σεργκέι Κουζνιέτσοφ από την εποχή που έπαιζε στην Καρπάτι AP PHOTO/EVGEN KRAWZ

Ο 38χρονος Ούγγρος Σεργκέι Κουζνιέτσοφ θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μαζί βεβαίως με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο πρόσωπο του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Ο 38χρονος προπονητής (γεννηθείς στις 31 Αυγούστου 1982) με καταγωγή από την Ουκρανία, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στη Φερεντσβάρος κι εν συνεχεία πέρασε από τις Γιόρεκιτ (Φινλανδία), Γκομέλ (Λευκορωσία), Σερίφ (Μολδαβία), Βόρσκλα (Ουκρανία), Βέτρα Βίλνιους (Λιθουανία), Νόστα (Ρωσία), Καρπάτι (Ουκρανία), Σεβαστούπολ (Ουκρανία), Γκοβέρλα (Ουκρανία), Μέταλιστ (Ουκρανία) και Ζόρια (Ουκρανία).

Σαν προπονητής είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A’, ξεκινώντας τη δεύτερη... καριέρα του στο ποδόσφαιρο από τη ρωσική Άρσεναλ Τούλα, ως συνεργάτης του Όλεγκ Κορόνοφ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε δίπλα στον ίδιο τεχνικό και στη Σπαρτάκ Μόσχας από 12 Νοεμβρίου 2018 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019.

Ο Μπόλονι, αν και δεν συνεργάστηκε μαζί του στο παρελθόν, είχε καλή εικόνα για το βιογραφικό του κι από τις πληροφορίες που άντλησε από την Ουγγαρία και την Ουκρανία, ζήτησε να προσληφθεί ως άμεσος συνεργάτης του.

Ο Κουζνιέτσοφ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μην καθίσει στον "πράσινο" πάγκο στον αγώνα με το Βόλο (24/10, 20:30) και να πιάσει επισήμως δουλειά από την Κυριακή (25/10).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ