ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο καπαρωμένος Νίκας και οι κινήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Νίκας του Λεβαδειακού
Ο Νίκας του Λεβαδειακού EUROKINISSI

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει η μεγάλη κουβέντα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η κλεισμένη περίπτωση του Γιώργου Νίκα και οι επιπλέον λύσεις που θα βρει το Τριφύλλι.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ειπωθούν πολλά πράγματα γύρω απ’ τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού που θα αρχίσει να τρέχει επί της ουσίας μετά τη σύσκεψη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα μεταξύ των διοικούντων και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παρόλα αυτά αυτό που δείχνει ξεκάθαρο -για την ώρα- είναι το γεγονός πως υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις για επιπλέον ενίσχυση (του ήδη στρωμένου κορμού) στο ρόστερ των πρασίνων με ποιοτικές κινήσεις ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής, αλλά και για μια νέα, σημαντική αύξηση του συνολικού μπάτζετ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διότι μόνο έτσι θα δυναμώσει κι άλλο το "τριφύλλι" ενόψει των καλοκαιρινών προκριματικών του Champions League, πιθανόν με τη δευτεραθλήτρια της Ουκρανίας ή του Βελγίου.

Η ελληνική αγορά απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Πέρα απ’ τις συγκεκριμένες επιλογές που θα γίνουν για να αυξηθεί το ποιοτικό επίπεδο και το βάθος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας πριν από μία σεζόν που αναμένεται εξίσου ανταγωνιστική και πολύ "φορτωμένη" από αγώνες, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να ασχολούνται (και) με την ελληνική αγορά. Κάτι που έκαναν και στις δύο εφετινές μεταγραφικές περιόδους, με τις μεταγραφές των Λοντίγκιν, Γκάνεα και Μαντσίνι "τσεκάροντας" ήδη κάποιες περιπτώσεις (και) από ομάδες της Super League.

Μία εξ αυτών είναι κι ο Γιώργος Νίκας του Λεβαδειακού, ο οποίος με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από την πόλη της Βοιωτίας, θα πρέπει να θεωρείται καπαρωμένος απ' το Τριφύλλι ενόψει καλοκαιριού. Μία μεταγραφή που αποτελεί ουσιαστικά επένδυση για το μέλλον, με έναν απ' τους λιγοστούς Έλληνες που ξεχώρισαν στην εφετινή Stoiximan Super League.

Σαν μία άλλη επιλογή "τύπου Ιωαννίδη", ο οποίος αποκτήθηκε εντελώς αθόρυβα το καλοκαίρι του 2020 και συν τω χρόνω, εξελίχθηκε σε πολύτιμη μονάδα του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε ο 23χρονος Νίκας -παρά τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού- έκανε μία πραγματικά καλή σεζόν (ειδικά στα playouts), μετρώντας 7 γκολ και 1 ασίστ σε 32 αγώνες, με τα 4 τέρματά του να καταγράφονται στους αγώνες κατάταξης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ