ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έφτασε Μαρκαριάν και Ουζουνίδη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει και ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του Παναθηναϊκού και πλέον έφτασε Μαρκαριάν και Ουζουνίδη σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 2-0 για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League είχε τη δική της ξεχωριστή σημασία για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πράσινο πάγκο.

Συγκεκριμένα ήταν η 33η σε 57 παιχνίδια πρωταθλήματος για τον 60χρονο Σέρβο τεχνικό ο οποίος με αυτή την επίδοση έπιασε δύο προπονητές σε δύο διαφορετικές λίστες στην ιστορία του τριφυλλιού που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο τριφύλλι.

Αρχικά ο Γιοβάνοβιτς πλέον με τα 57 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει στον πάγκο του στον Παναθηναϊκό έχει τα ίδια παιχνίδια με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στο προσεχές ματς με τον Άρη θα αφήσει πίσω του τον παλαίμαχο στόπερ του τριφυλλιού.

Πλέον ο Σέρβος θέλει τέσσερα ματς ακόμη για να φτάσει τα 61 και τον Γιάτσεκ Γκμοχ και άλλα 9 για να πιάσει τους Γκόρσκι και Δώνη και παράλληλα να μπει στην πρώτη δεκάδα των προπονητών του Παναθηναϊκού με τα περισσότερα παιχνίδια από καταβολής Α' Εθνικής το 1959-60'.

Σε επίπεδο νικών πλέον ο Γιοβάνοβιτς μετράει 33 νίκες σε 57 παιχνίδια ενώ έχει ακόμα δέκα ισοπαλίες και 14 ήττες. Με αυτές τις 33 νίκες όμως έφτασε τον αριθμό νικών που είχε ο Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο του τριφυλλιού, σε λιγότερα όμως ματς. Πλέον θέλει τέσσερις ακόμη για να πιάσει τον Γκμοχ και άλλες επτά προκειμένου να γίνει ένας από τους έντεκα μόλις προπονητές από καταβολής Α' Εθνικής με 40 και πλέον νίκες στον πάγκο του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ