ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέες επαφές με Λουντογκόρετς για Κάουλι, ολλανδικό "παράθυρο" για Γιαχανμπάκς

Ο Κάουλι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς
Ο Κάουλι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς 2022 ANTON UZUNOV / AP PHOTO

Το όνομα του Κάουλι Ολιβέιρα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα, την ώρα που στην Ολλανδία αφήνουν ανοιχτό το "παράθυρο" για τον Αλιρεζά Τζαχανμπάκς.

Εν μέσω της επιπλέον πίεσης που δημιούργησε στον Παναθηναϊκό η δεύτερη στη σειρά ήττα από τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και δη με 3-0 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", οι "πράσινοι" εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν έναν εξτρέμ "πρώτης γραμμής" κι έναν επιπλέον δημιουργικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις πίσω απ’ τον φορ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/1) ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Μετόντι Σουμάνοφ ανέβασε ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως η Λουντογκόρετς "...έχει δώσει λίγες ημέρες διορία στον Παναθηναϊκός για να ανεβάσει την προσφορά του για τον Κάουλι Ολιβέιρα, ειδάλλως το θέμα θα κλείσει οριστικά για την ίδια".

Συμπληρώνοντας πως πριν από λίγες εβδομάδες οι "πράσινοι" προσέφεραν 1.5 εκατ. ευρώ, όμως η πρότασή τους απορρίφθηκε από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, με την επισήμανση πως δεν θα αποδεχτεί κάτι χαμηλότερο από τη ρήτρα ύψους 2.5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τη βουλγαρική ομάδα, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη συμφωνία, αν και στην όλη διαδικασία παίζει σημαίνοντα ρόλο και η πίεση του Κάουλι ο οποίος απέρριψε την πρόταση από την Γεονμπούκ της Νότιας Κορέας, θέλοντας να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους".

Μένει να φανεί βεβαίως αν μπορεί να υπάρξει κοινή γραμμή ανάμεσα στις δύο ομάδες, έπειτα από ένα μήνα με πολλά μπρος-πίσω και διαφορετικά στάδια διαπραγμάτευσης.

Την ίδια ώρα η ολλανδική ιστοσελίδα "1908.nl" που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ, Αλιρεζά Τζαχανμπάκς, σε σημερινό της δημοσίευμα τονίζει πως η ολλανδική ομάδα έχει βγει στην αγορά και ψάχνει εξτρέμ, την ώρα που ο μουντιαλικός winger έχει συνειδητοποιήσει πως δεν θα έχει χρόνο και χώρο στην ομάδα του Ρότερνταμ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα το ενδιαφέρον παραμένει ενεργό, αν και για την ώρα "οι δύο σύλλογοι έχουν ακόμα μεγάλη απόσταση γύρω απ’ την ενδεχόμενη πώληση του Τζαχανμπάκς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ