ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σένκεφελντ, έτοιμος ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες Ο ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ γυμνάστηκε κανονικά την Πέμπτη (9/10) ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες συνεχίζει να μετέχει σε φουλ ρυθμούς χωρίς ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ συνεχίστηκε με ακόμη μια προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (9/10) με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντίθερα ο Καραγιάννης δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας.

Επίσης ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης για δεύτερη ημέρα, ενώ οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης έκαναν ατομικό και ο Ιωαννίδης θεραπεία. Κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο και βέβαια εκτός είναι οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι.

Το θετικό για τον Ντάνι Πογιάτος είναι πως βλέπει καθημερινά τον Λούκας Βιγιαφάνιες να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του φετινή παρουσία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πολλά από τον Αργεντινό ο οποίος έως τώρα ήταν τραυματίας και δεν έχει βοηθήσει το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ