ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μικρές ελπίδες για να μπει στην αποστολή ο Κώτσιρας, ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς

Ο Γιάννης Κώτσιρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 18 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιάννης Κώτσιρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 18 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Γιάννης Κώτσιρας προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ ένταση μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε επί ένα δεκαήμερο και το παλεύει για να συμπεριληφθεί στην 20άδα του σαββατιάτικου (16/10, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) αγώνα με τον Ιωνικό.

Η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου (16/10, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) αγώνα με τον Ιωνικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, συνεχίστηκε κάτω από έντονη βροχή την Πέμπτη (14/10), η οποία ωστόσο εξελίχθηκε σε απίστευτη μπόρα μετά το πέρας της προπόνησης.

Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως στο πρόγραμμα του "τριφυλλιού" ενσωματώθηκαν τόσο οι διεθνείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, όσο κι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός προπονήσεων για πέντε μέρες.

Σε φουλ ένταση προπονήθηκαν επίσης οι Γιάννης Κώτσιρας και Φώτης Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση επί ένα δεκαήμερο, εκ των οποίων όμως μόνο ο πρώτος έχει ορισμένες πιθανότητες για να μπει στην αποστολή. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σωκράτης Διούδης, Δημήτρης Κουρμπέλης, και θεραπεία ο Φεντερίκο Μακέντα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ