ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Υπογράφει έως το 2026 ο Τσέριν, κλείνει άμεσα 10άρι κι αναμένει την απάντηση του Σεπφ

Ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν 2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει στο παζάρι υπογράφοντας τον Άνταμ Τσέριν έως το 2026. Κλείνει άμεσα 10άρι, ενώ οι πράσινοι αναμένουν την απάντηση του Αλεσάντρο Σεπφ.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές στα μεταγραφικά του με στόχο να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες τα περισσότερα βασικά κενά του ρόστερ του όσον αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αφήνοντας για το "τρίτο μεταγραφικό κύμα" τις θέσεις της επίθεσης.

Ο δεύτερος μεταγραφικός κύκλος του "τριφυλλιού" ανοίγει μέσα στις επόμενες ώρες με την επικείμενη απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Σλοβένου μέσου Άνταμ Τσέριν, η μεταγραφή του οποίου είναι πλέον δρομολογημένη. Μία κίνηση που προήλθε ως επιλογή απ’ το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας κι έχει πάρει την απόλυτη έγκριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο νεαρός Σλοβένος μέσος προορίζεται επί της ουσίας για τη θέση του Ραμόν Λούντκβιστ στο rotation της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να τον αγοράζει από τη Νυρεμβέργη αντί 700.000 ευρώ (συν μπόνους). Ο δε Τσέριν αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο (2-3/7) υπογράφοντας ακολούθως συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι" έως το καλοκαίρι του 2026.

Κοντά και σε 10άρι

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση επιτελικού μέσου (10αριού) πρώτης γραμμής για τον οποίο έχει δώσει ήδη το "ΟΚ" ο Σέρβος τεχνικός. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο και οι "πράσινοι" αισιοδοξούν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν κι αυτή την κίνηση, με έναν παίκτη που θα ισχυροποιήσει πολύ τον Παναθηναϊκό δημιουργικά.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει επισημάνει το SPORT24 από το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις αναμένονται και με τον Αυστριακό Αλεσάντρο Σεπφ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιοβάνοβιτς για τη θέση του βασικού μέσου στη θέση "8".

Με τον 28χρονο μέσο να δίνει την οριστική απάντησή του στην "πράσινη" πρόταση, εφόσον ξεπεραστεί το οικογενειακό θέμα που τον "φρενάρει" στην τελική του απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ