ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το 1,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους στον Άρη και το τριετές στον Μπράμπετς φέρνουν τον Τσέχο ένα βήμα από το τριφύλλι

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς με τη φανέλα του Άρη
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους στον Άρη για να πει το "ναι" για τον Γιακούμπ Μπράμπετς ενώ η πρόταση στον Τσέχο για τριετές συμβόλαιο με αυξημένες τον φέρνουν ένα βήμα από το τριφύλλι.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Άρη αλλά και τον Μπράμπετς είναι τέτοια που δύσκολα θα χαλάσει το "deal" ανάμεσα στις δύο ομάδες ακόμα και αν χρειαστούν λίγες μέρες ακόμα για να ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες για την πρόταση των πράσινων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ποσό που αγγίζει το 1,8 εκατ. ευρώ (συν κάποια μπόνους) στον Άρη για να πει το ναι.

Την ίδια ώρα οι πράσινοι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Τσέχο διεθνή κεντρικό αμυντικό με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο του στον Άρη.

Το "αγκάθι" που υπάρχει στην διαπραγμάτευση των δύο πλευρών είναι το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει πολλές επιλογές για το κέντρο της άμυνάς του και στις 27 Ιουλίου δίνει τον πρώτο αγώνα του με την Αραράτ ή την Εγνάτια για τον β' προκριματικό του Europa Conference League.

Οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνουν δύο κεντρικούς αμυντικούς με έναν εξ αυτών να είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ούτως ώστε να ενισχυθούν πριν πουν το οριστικό ναι για την αποδέσμευση του Τσέχου διεθνή αμυντικού ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική το Μάρτιο του 2016. Από τότε μετράει 36 συμμετοχές και δύο γκολ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ