ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Μπράμπετς

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς INTIME

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Στέφαν Μπράμπετς για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του.

Από την Ελλάδα και τον Άρη ίσως έρθει η λύση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού καθώς όπως αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη το τριφύλλι κατέθεσε επίσημη πρόταση στους κιτρινόμαυρους για να κάνει δικό του τον Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη είναι 31 ετών, κατάγεται από την Τσεχία, και ήταν από τους στυλοβάτες της άμυνας της Θεσσαλονίκης και πήρε μέρος σε 23 αγώνες ενώ πέτυχε ένα γκολ.

Ο Μπράμπετς παίζει στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια καθώς αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2021 προερχόμενος από τη Βικτόρια Πλζεν. Εχει ύψος 1.86, είναι δυνατός και ικανός στον αέρα, καλός με τη μπάλα στα πόδια και έχει καταγράψει 36 συμμετοχές στην Εθνική Τσεχίας.

Στον Άρη αυτά τα δύο χρόνια έχει παίξει συνολικά σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη 70 συμμετοχές ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα.

Μαζί με τον Φαμπιάνο οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν πέρυσι το βασικό κεντρικό δίδυμο των στόπερ του Άρη και είχαν εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο με τον Άρη με τη μετακίνηση του Μαντσίνι και δεν αποκλείεται να βρει τη χρυσή τομή και σε αυτή την περίπτωση με έναν παίκτη που κάνει κανονικά προετοιμασία έως τώρα με την ομάδα του και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ