ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θέλει να κλείσει και τον Σελάχι της Ριέκα

Ο Λίντον Σελάχι
Ο Λίντον Σελάχι PHOTO CREDITS: GEERT VAN ERVEN/ORANGE PICTURES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Με τον 23χρονο Αλβανό Λίντον Σελάχι της κροατικής Ριέκα σκοπεύει να συμπληρώνει τη μεσαία γραμμή του ο Παναθηναϊκός, ταυτόχρονα με την αγωνιώδη προσπάθεια που κάνει για τον Αλεξίς Τρουιγέ της Νις.

Ο Λίντον Σελάχι της κροατικής Ριέκα είναι ο έτερος χαφ που επιθυμεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, παράλληλα με τον Γάλλο Αλεξίς Τρουιγέ από τη Νις.

Οι πράσινοι επιχειρούν να καλύψουν τον χαμένο χρόνο και να καλύψουν τις τρύπες στον κεντρικό άξονα, προσθέτοντας στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που τους χρειάζονται στη μάχη του πρωταθλητισμού στη Super League.

Βέλγιο, Ολλανδία, Κροατία

Ο 23χρονος διεθνής Αλβανός χαφ, που γεννήθηκε επί βελγικού εδάφους από ζευγάρι που μετανάστευσε από τη Βόρεια Μακεδονία στην πόλη Ναμούρ της Βαλονίας, καλύπτει τους χώρους μεταξύ άμυνας και επίθεσης παίζοντας κατά βάση στο "6" και ενίοτε στο "8".

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στη Σταντάρ Λιέγης (1 συμμετοχή), προτού το 2019 μετακομίσει στην Ολλανδία και αγωνιστεί αρχικά στην Τβέντε (32 συμμετοχές, 2 γκολ), που πίστεψε στις δυνατότητές του, κι ακολούθως με τη μορφή δανεισμού στη Βίλεμ (16 συμμετοχές).

Για την Κροατία ο Σελάχι έφυγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια με τη Ριέκα. Με την τελευταία έχει αγωνιστεί ως τώρα σε 46 παιχνίδια (2 γκολ) και υπήρξε συμπαίκτης για μία διετία του Σλοβένου Άνταμ Τσέριν που φορά ήδη τα πράσινα και είχε μια καλή κουβέντα να πει.

Το συμβόλαιο του Αλβανού χαφ με την κροατική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ