ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παλεύει με τον χρόνο για τον Τρουιγιέ της Νις

Ο Αλεξίς Τρουιγέ με τη φανέλα της Νις
Ο Αλεξίς Τρουιγέ με τη φανέλα της Νις AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο 21χρονος Γάλλος Αλεξίς Τρουιγέ της Νις είναι ο ποδοσφαιριστής που ο Παναθηναϊκός επιχειρεί ν' αποκτήσει κατά προτεραιότητα πριν από τη λήξη της σχετικής διορίας προκειμένου να ενισχύσει τον άξονα του.

Σε προχωρημένες επαφές με τη γαλλική Νις για την απόκτηση του Αλεξίς Τρουιγέ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ολοκληρώσει την περίφημη μεταγραφή του χαφ που τόσο πολύ έχει ανάγκη για το υπόλοιπο της περιόδου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανάψει το πράσινο φως για τον 21χρονο Γάλλο μέσο και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού παλεύουν να προλάβουν τη σχετική διορία απόκτησης ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Η πιο πιθανή εκδοχή για τη συμφωνία με τη γαλλική ομάδα θα αφορά τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή ως το φινάλε της σεζόν και μια οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Πράσινοι προτιμούν, βάσει στρατηγικής, να δεσμεύουν τους νέους παίκτες που φέρνουν με πολυετή συμβόλαια, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ευελιξίας. Με τον ίδιο τρόπο πέρυσι είχαν αποκτήσει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει ήδη και απομένει η συναίνεση της Νις εντός των προθεσμιών.

Η Οσέρ τού έδωσε την ευκαιρία να ξεχωρίσει

Ο Τρουιγέ ανήκει στη Νις από το καλοκαίρι του 2020, προερχόμενος από τις φημισμένες ακαδημίες της Ρεν. Στο πρώτο εξάμηνό του στο κλαμπ της Κυανής Ακτής είχε παίξει σε οκτώ αγώνες, όμως στη συνέχεια δεν βρήκε μόνιμη θέση με αποτέλεσμα πέρυσι (2021-22) να φύγει δανεικός για την Οσέρ.

Με την τελευταία ο Τρουιγιέ είχε μια γεμάτη σεζόν. Αγωνίστηκε 28 φορές και σκόραρε ένα γκολ, βοηθώντας κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και στο δημιουργικό κομμάτι με τις τελικές πάσες του. Ήταν, δηλαδή, από τους συντελεστές της επανόδου στη Ligue 1 που εξασφαλίστηκε μέσω της διαδικασίας των μπαράζ με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν.

Ο 21χρονος άσος υπήρξε διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας.

Δείτε τον Τρουιγέ εν δράσει με τη φανέλα της Οσέρ

Κυνηγά και δεύτερη περίπτωση

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει κύκλο επαφών και με άλλη μία περίπτωση κεντρικού χαφ που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες δουλεύοντας ταυτόχρονα σε δύο μέτωπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ