ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Κλάινχαϊσλερ για το τριφύλλι

Ο Κλάινχαϊσλερ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ο Κλάινχαϊσλερ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος EUROKINISSI

Ο Λάσλο Κλάινχαϊσλερ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Ούγγρος μέσος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Η μεταγραφή του Λάσλο Κλάινχαϊσλερ στον Παναθηναϊκό μπήκε στην τελική ευθεία, καθώς ο Ούγγρος δημιουργικός μέσος προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01) στην Αθήνα.

Ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Μάκης Λιβαθηνός και δύο μέλη της πράσινης διοίκησης.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στα γραφεία του Παναθηναϊκού για κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα και ύστερα θα γίνει ο πρώτος κύκλος των ιατρικών εξετάσεων. Αύριο θα ολοκληρωθούν τα ιατρικά και το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Οι απολαβές του θα αγγίξουν με τα μπόνους τις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ η Όσιγιεκ θα βάλει στα ταμεία της 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο Κλάινχαϊσλερ έχει μεγάλη εμπειρία σε συνθήκες πρωταθλητισμού, ακόμη μεγαλύτερη σε διεθνές επίπεδο με την εθνική Ουγγαρίας (δύο παρουσίες σε Euro, τρομερές εμφανίσεις στο τελευταίο Nations League σε όμιλο "φωτιά" με Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία), ενώ οι αριθμοί του είναι εξαιρετικοί (8 γκολ και 4 ασίστ φέτος σε 20 ματς).

Φωτογραφίες από την άφιξη του Λάσλο Κλάινχαϊσλερ στην Αθήνα:

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Κλάινχαϊσλερ για το τριφύλλι
Ο Κλάινχαϊσλερ λίγο πριν αποχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος EUROKINISSI
Ο Κλάινχαϊσλερ με τον δημοσιογράφο και ρεπόρτερ Παναθηναϊκού του SPORT24, Κώστα Γουλή
Ο Κλάινχαϊσλερ με τον δημοσιογράφο και ρεπόρτερ Παναθηναϊκού του SPORT24, Κώστα Γουλή EUROKINISSI
Ο Κλάινχαϊσλερ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ο Κλάινχαϊσλερ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος EUROKINISSI


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ