ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Όσιγιεκ για Κλάινχαϊσλερ, την Τετάρτη στις 13:30 στην Αθήνα

Hungary's Laszlo Kleinheisler runs with the ball during a World Cup 2022 group I qualifying soccer match between Andorra and Hungary at the Estadi Nacional stadium in Andorra la Vella, Andorra, Wednesday, March 31, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Hungary's Laszlo Kleinheisler runs with the ball during a World Cup 2022 group I qualifying soccer match between Andorra and Hungary at the Estadi Nacional stadium in Andorra la Vella, Andorra, Wednesday, March 31, 2021. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του Λάσλο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 3.5 χρόνια. Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01, 13:30) στην Αθήνα ο Ούγγρος δημιουργικός μέσος.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τη δεύτερη μεταγραφή του στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Ούγγρου μέσου, Λάσλο Κλάινχαϊσλερ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (13:30) από τη Βουδαπέστη για να ολοκληρώσει τα τυπικά για τη μετακίνησή του στο τριφύλλι για τα επόμενα 3,5 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Η Όσιγιεκ είχε (απο)δεχθεί το περασμένο καλοκαίρι πρόταση 3 εκατ. ευρώ από την Ακαντέμια Πούσκας για τον 28χρονο διεθνή Ούγγρο μέσο, αλλά ο παίκτης δεν ήθελε να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του και απέρριψε την προσφορά που του κατατέθηκε.

Αν και "συνδέθηκε" μεταγραφικά τις τελευταίες ημέρες με τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ, η Όσιγιεκ προτιμούσε να τον πουλήσει σε ομάδα εκτός Κροατίας κι η πρόταση του Παναθηναϊκού ήρθε την στιγμή που... έπρεπε.

Στα τέσσερα χρόνια της παραμονής του στην Όσιγιεκ ο Κλάινσχαϊσλερ αγωνίστηκε για 131 ματς και έγινε ο τρίτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία της. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μπακίρ Μπεσίρεβιτς με 327 συμμετοχές και δεύτερος ο Ντουμίτρου Μίτου, ο οποίος πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, με 196 συμμετοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ