ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ραντεβού με τη Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ραντεβού με τη Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι
Ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι @2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Στο πρόσωπο του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι βρήκε τον αντικαταστάτη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός, με τις επαφές ανάμεσα σε Σπέτσια και Παναθηναϊκό για τον Πολωνό τερματοφύλακα να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει... απογειώσει τα μεταγραφικά vibes του, με το super deal της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα, έχει ήδη κλείσει τον αριστεροπόδαρο στόπερ Βίτορ Ούγκο, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ως την Παρασκευή (19/1).

Πλέον φορτσάρει για να κλείσει και το "μέτωπο" του τερματοφύλακα, έπειτα απ’ το κενό που προέκυψε στη θέση με την άρνηση του Μπρινιόλι στην πρόταση ανανέωσης και το "τέλος" του απ’ την ομάδα, ενώ είναι σε συζητήσεις και με τη Χετάφε για τον διεθνή Σέρβο μεσοαμυντικό Νεμάνια Μακσίμοβιτς.

Σε ότι αφορά το θέμα του γκολκίπερ, η επιλογή που έχουν κάνει οι "πράσινοι" αφορά τον διεθνή Πολωνό τερματοφύλακα, Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι ο οποίος ανήκει στην Σπέτσια.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει πολυετή παρουσία στα ιταλικά γήπεδα, καθώς μετακόμισε το 2016 (στα 18 του) στη Φιορεντίνα, με τη οποία αγωνίστηκε βασικός για δύο σεζόν.

Από το 2022 ανήκει στην Σπέτσια, πέρσι ήταν βασικός στη Serie A, όμως φέτος μετά τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας, έχασε τη θέση του τις τελευταίες εβδομάδες και ψάχνεται για να φύγει, να βρει χρόνο συμμετοχής και να μην ρισκάρει την παρουσία του στην εθνική Πολωνίας.

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως εντός της σημερινής ημέρας (17/1) επίκειται συνάντηση ανθρώπου του Παναθηναϊκού και του μάνατζερ του Ντραγκόφσκι με την Σπέτσια, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του, με πιθανότερο σενάριο τον δανεισμό με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι (δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπέτσια, έως το 2025).

Οι "πράσινοι" είχαν βάλει στα... ραντάρ τους τον θηριώδη (ύψους 1,89μ.) Ντραγκόφσκι εδώ και μήνες (ανεξάρτητα απ’ την έκβαση της υπόθεσης Μπρινιόλι, στο πλαίσιο του συνολικού σκάουτινγκ ανά θέσεις) με τον Πολωνό να είναι ένας απ’ τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό.

Και τον Φατίχ Τερίμ να ανάβει το "πράσινο φως" για να προχωρήσει το "τριφύλλι" στην απόκτησή του, καθώς καλύπτει τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει κι ο ίδιος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ