ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους με Μπρινιόλι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην σχέση του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετά από δυόμιση χρόνια κοινής πορείας. Η πλευρά του 32χρονου τερματοφύλακα ενημέρωσε το τριφύλλι ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η θητεία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται, δεδομένου πως οι δύο πλευρές δεν έφτασαν εν τέλει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, που θα κρατήσει τον 32χρονο τερματοφύλακα στο Κορωπί μετά από το καλοκαίρι του 2024.

Η κοινή πορεία των δύο πλευρών οδηγείται προς το φινάλε της, όπως κατέστη σαφές κιόλας από την ενημέρωση που υπήρξε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου από την πλευρά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε αυτή του Παναθηναϊκού. Τότε, που ο ίδιος ο 32χρονος τερματοφύλακας ενημέρωσε τους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι δεν γίνεται αποδεκτή η υφιστάμενη πρόταση ανανέωσης που έχει κατατεθεί -αυτή προέβλεπε τον υπερδιπλασιασμό των τωρινών αποδοχών του.

Δεδομένου κιόλας πως στη διάρκεια της πιο πρόσφατης συζήτησης που έγινε, υπήρξε κι η τοποθέτηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή πως αυτός έχει αποφασίσει να αλλάξει περιβάλλον, όλα δείχνουν πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τελειώνει άμεσα από τον Παναθηναϊκό (παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι) κι ενώ είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της αποστολής για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (14/01, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να καταγράφεται ως η τελευταία της πράσινης θητείας του.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει επισήμως πλέον στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του, προκειμένου να πλαισιωθεί ο Γιούρι Λοντίγκιν και να δημιουργηθεί ένα εξίσου ισχυρό δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ.

Η προεργασία είχε ήδη γίνει το προηγούμενο διάστημα από τον Παναθηναϊκό, όπερ και σημαίνει πως οι πράσινοι είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα στο τέρμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ