ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πράσινος ο Τσέριν, υπέγραψε για τέσσερα χρόνια

Ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν © 2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Σλοβένος μέσος, Άνταμ Τσέριν, συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην πράσινη αποστολή στην Αυστρία.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Σλοβένος μέσος Άνταμ Τσέριν, υπέγραψε στο τριφύλλι για τέσσερα χρόνια, με τους πράσινους να δίνουν στη Νυρεμβέργη 700 χιλιάδες ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 22χρονος Σλοβένος μέσος θα έρθει μόνος του στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί στην ομάδα εκεί. Το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Τις τελευταίες δύο σεζόν είχε παραχωρηθεί στη Ριέκα ως δανεικός.

Το ενδιαφέρον του τριφυλλιού είχε αποκαλύψει η Bild, ενώ το SPORT24 είχε αποκαλύψει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Τσέριν, ο οποίος θα κλείσει μια τρύπα στον άξονα του τριφυλλιού. Ο παίκτης βρισκόταν στα ραντάρ του τμήματος σκάουτινγκ του τριφυλλιού και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άναψε "πράσινο φως" για την απόκτησή του.

Ως προς τις υπόλοιπες κινήσεις, όπως έχει επισημάνει το SPORT24 από το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) μέσα στο Σαββατοκύριακο εξελίξεις αναμένονται και με τον Αυστριακό Αλεσάντρο Σεπφ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιοβάνοβιτς για τη θέση του βασικού μέσου στη θέση "8".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ