ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Όλο και πιο κοντά στην Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Συνεχίζονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αλεξανδρόπουλο με τους Πορτογάλους να ανεβάζουν και άλλο την προσφορά τους και το τριφύλλι να ετοιμάζεται να πει το ναι.

Όσο περνάνε οι ώρες τόσο και πιο κοντά φαντάζει η πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται αφού οι Πορτογάλοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν το deal ακόμα και μέσα στην Τρίτη (23/8) το αργότερο την Τετάρτη (24/8).

Η πώληση του Ματέους Νούνες στη Γουλβς αντί 45 εκατ. ευρώ άφησε ένα κενό στο κέντρο των λιονταριών και αυτό επιθυμούν να καλύψουν με την απόκτηση του διεθνή Έλληνα μέσου. Στην τελευταία επαφή των δύο πλευρών η Σπόρτινγκ ανέβασε την προσφορά της στα 5 εκατ. ευρώ (4 συν 1 με εφικτά μπόνους) και δίνουν και ποσοστό μεταπώλησης 10% στο τριφύλλι.

Με τον Παναθηναϊκό να ζητάει ένα μεγαλύτερο ποσοστό και εκεί πλέον έχει "κολλήσει" η διαπραγμάτευση που δεν δείχνει ικανή όμως για να χαλάσει η οριστική συμφωνία. Οι Πορτογάλοι άλλωστε μετά την πώληση του Νούνες και χρήματα έχουν στα ταμεία τους και καίγονται για τον παίκτη τον οποίο είχαν εδώ και ένα χρόνο στη λίστα τους και έχει περάσει όλα τα τσεκαρίσματα των ανθρώπων της Σπόρτινγκ.

Τόσο δια ζώσης και με παιχνίδια που είχαν παρακολουθήσει οι σκάουτ των Λιονταριών στην Αθήνα όσο και με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει γύρω από το προφίλ του 21χρονου μέσου. Το τελικό οκ το έχει δώσει άλλωστε και ο Αμορίμ.

Ίσως και την Τετάρτη στην Πορτογαλία ο Αλεξανδρόπουλος

Η πρώτη επίσημη προσέγγιση των Πορτογάλων στον Παναθηναϊκό έγινε πριν από πέντε μέρες. Όταν η Σπόρτινγκ είπε το ναι για την πώληση του Νούνες και η δεύτερη πρόταση έφτασε στο τριφύλλι την Τρίτη το απόγευμα.

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία και το ναι του Παναθηναϊκού είναι θέμα ωρών. Και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να ολοκληρωθεί και μέχρι το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης.

Ενώ δεν αποκλείεται αν οι εξελίξεις τρέξουν ακόμα και μέσα στην Τετάρτη να ταξιδέψει για την Πορτογαλία ο νεαρός μέσος ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Έλυσε και το συμβόλαιο του Σλιμανί

Στη διάρκεια της Τρίτης μάλιστα η Σπόρτινγκ έλυσε και το συμβόλαιο του Σλιμανί, που είναι ένα από τα βαριά συμβόλαια που είχε η ομάδα της Λισσαβόνας και δεν υπολόγιζε ενόψει της φετινής σεζόν με αποτέλεσμα να έχει και άλλα χρήματα στα ταμεία της για να τα επενδύσει για την ενίσχυση της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ