ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Απορρίφθηκε ασυζητητί η πρόταση των 3 εκατ. ευρώ της Βερόνα για Αλεξανδρόπουλο, καμία κουβέντα σε τέτοιο ποσό

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καν στη διαδικασία να εξετάσει την πρόταση της Βερόνα για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ. Εντελώς άλλες οι απαιτήσεις των πρασίνων για έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας και των προοπτικών εξέλιξης του 20χρονου χαφ.

Η Βερόνα κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, όπως αποκάλυψαν στην Ιταλία και επιβεβαιώθηκε εκ των υστέρων από την Αθήνα. Μια πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ που έφτασε στους Πράσινους πριν από λίγες ώρες.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του 21χρονου χαφ. Εκτός του ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει στα πλάνα του, τα ποσά αυτά κρίνονται πολύ χαμηλά για το νυν status του Αλεξανδρόπουλου (αξία, προοπτικές εξέλιξης).

Προκειμένου οι Πράσινοι να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν και να διαπραγματευτούν μια πώληση του διεθνούς μέσους θα πρέπει το αντίτιμο που θα τους προσφερθεί από την ενδιαφερόμενη ομάδα να είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που δίνει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, η ιταλική ομάδα. Προτάσεις σε αυτό το ύψος δεν αποτελούν καν βάση διαπραγμάτευσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ