ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι πράσινοι "χτυπούν" τον Στέφαν Μίτροβιτς

Ο Στέφαν Μίτροβιτς
Ο Στέφαν Μίτροβιτς AP

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον 33χρονο διεθνή Σέρβο στόπερ, Στέφαν Μίτροβιτς.

Μετά τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς ο οποίος υπέγραψε ήδη διετές συμβόλαιο με το "τριφύλλι", ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ "ζεστά" για άλλον έναν διεθνή Σέρβο ποδοσφαιριστή, τον κεντρικό αμυντικό, Στέφαν Μίτροβιτς.

Ο 33χρονος στόπερ (γεννηθείς στις 22 Μαΐου 1990 στο Βελιγράδι) ανήκει στην ισπανική Χετάφε και το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν "κυκλώσει" εδώ κι αρκετές εβδομάδες την περίπτωση του Μίτροβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Εθνική Σερβίας (36 συμμετοχές συνολικά με την Εθνική του) και αυτή την στιγμή δείχνει να είναι ο Νο1 στόχος τους για τον έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που θέλουν να αποκτήσουν, με δεδομένη την αποχώρηση του Σάρλια και του Πούγγουρα.

Πολύ "ψημένος" και "μπαρουτοκαπνισμένος"

Ο Μίτροβιτς αγωνίστηκε φέτος σε 22 ματς της LaLiga με τη Χετάφε (τερμάτισε στη 15η θέση), ενώ την περασμένη σεζόν (2021/22) είχε συνολικά 32 ματς με τους Μαδριλένους.

Θεωρείται ένας πολύ "ψημένος" και "μπαρουτοκαπνισμένος" στόπερ ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο σαν δεξιός, όσο και σαν αριστερός κεντρικός αμυντικός (χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια πολύ καλά), με ισχυρή προσωπικότητα και εμπειρία σε υψηλότερο επίπεδο σε κορυφαία πρωταθλήματα.

Πριν από τη Χετάφε αγωνίστηκε για μία τριετία στην Στρασμπούργκ, της οποίας μάλιστα έγινε και αρχηγός, ενώ έχει περάσει ακόμη από την Κορτράικ (2012/13), την Μπενφίκα (2013/14, α’ μισό), τη Βαγιαδολίδ (2013/14, β’ μισό), τη Φράιμπουργκ (2014/15), τη Γάνδη (2015/16).

Ο διεθνής Σέρβος στόπερ ψάχνεται για να αποχωρήσει απ’ τη Χετάφε και να βρει έναν σύλλογο που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη "ψάξει" αναλυτικά όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, για την οποία αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ