ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο προπονητής της Κρουζ Αζούλ άνοιξε την πόρτα για τον Αντούνα: "Ουδείς αναντικατάστατος"

Ο Αριέλ Αντούνα
Ο Αριέλ Αντούνα 2021 FERNANDO LLANO/AP IMAGES

Ο προπονητής της Κρουζ Αζούλ, Ραούλ Γκουτιέρες, άνοιξε την... πόρτα για τη μεταγραφή Ούριελ Αντούνα, του εξτρέμ που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το αποψινό (8/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24 και με ηχητική περιγραφή) μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για τη 17η αγωνιστική της Super League και η Κρουζ Αζούλ ξεκινάει τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/1, 05:10) τις υποχρεώσεις της στη μεξικανική Liga MX στην έδρα της Τιχουάνα.

Λογική η παύση διαπραγματεύσεων πάνω στη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα, για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Αυτές, όπως επισήμανε και η μεξικανική έκδοση του μεγάλου δικτύου ESPN θα επανεκκινήσουν μετά το απόγευμα της Δευτέρας (9/1).

Το θέμα βεβαίως είναι και πως χειρίζεται το όλο θέμα ο οργανισμός της Κρουζ Αζούλ, καθώς υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που κρατούν το όλο θέμα της μεταγραφής ορθάνοικτο.

Όχι μόνο γιατί ο Αντούνα δεν είναι στην αποστολή της μεξικανικής ομάδας για το πρώτο ματς της νέας σεζόν στη Liga MX. Αλλά και γιατί ο προπονητής της, Ραούλ Γκουτιέρες στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Τιχουάνα άνοιξε την... πόρτα για τη μεταγραφή, τονίζοντας πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

"Αντιμετωπίζουμε ένα από αυτά τα θέματα που πάντα υπάρχουν σε μία μεταγραφική περίοδο. Όλες οι συνθήκες και τα δεδομένα αναλύονται προσεκτικά. Φαίνεται τι θέλει ο παίκτης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, όμως απ’ την άλλη ο Ούριελ είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η Κρουζ Αζούλ.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί παράγοντες γύρω από αυτή την ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι θα επιλυθεί σύντομα. Για εμάς ο Ουριέλ είναι ένας σημαντικός και βασικός παίκτης. Και είναι πάντα καλύτερο να τον έχεις, παρά να μην τον έχεις", τόνισε ο "Ελ Πότρο" με τον οποίο είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ ο Αντούνα το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1) στο περιθώριο του αγώνα της γυναικείας ομάδας της Κρουζ Αζούλ με την Αμέρικα και πρόσθεσε με... νόημα:

"Είναι πολύ απλό: Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κανένας αναντικατάστατος. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, αλλά ακόμα κι αν δεν τους έχεις πρέπει να βρίσκεις λύσεις. Γιατί; Επειδή υπάρχουν και άλλοι 25 που λένε ότι μπορώ κι εγώ, θέλω να το κάνω κι εγώ", κατέληξε ο Γκουτιέρες.

Έπεσαν οι αξιώσεις της Κρουζ Αζούλ

Τα μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν το πρωί της Κυριακής (8/1) πως απορρίφθηκε και η τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού (που εστάλη επίσημα την Παρασκευή), για τον δανεισμό του 25χρονου μουντιαλικού εξτρέμ, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του αντί 5 εκατ. δολαρίων το καλοκαίρι.

Υπογραμμίζεται ωστόσο, πως οι αξιώσεις της είναι πια τα 6 εκατ. δολάρια (εκ των οποίων το 50% θα πάει στην Τσίβας).

Με απλά λόγια η Κρουζ Αζούλ έριξε τις αξιώσεις της σε σχέση με το ποσό που ζητούσε αρχικά κι αυτός επί της ουσίας είναι κι ο βασικός λόγος που οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν εκ νέου τη Δευτέρα (9/1), με τον παίκτη να πιέζει για να γίνει το deal.

Κάτι που επανέλαβε απ’ την πλευρά του και προς τον Ραούλ Γκουτιέρες στη σύντομη συζήτηση που είχαν το Σάββατο (7/1), ζητώντας να του επιτραπεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ