ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Μπερνάρ μπορεί να πάει στην Ατλέτικο Μινέιρο ακόμα και τον Μάρτιο σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε
Ο Μπερνάρ Ντουάρτε EUROKINISSI SPORTS

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Μπερνάρ μπορεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ακόμα και στο τέλος της κανονικής σεζόν για να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Μπερνάρ αποτελεί θρύλο της Ατλέτικο Μινέιρο, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Copa Libertadores το 2013 και γι' αυτό η επιστροφή του στον σύλλογο όπου αναδείχθηκε αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο από τώρα με την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αν τελικά αποχωρήσει από το "τριφύλλι".

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας θεωρούν σίγουρο τον επαναπατρισμό του και μάλιστα έκαναν λόγο για μάχη της Ατλέτικο Μινέιρο με την Παλμέιρας, με την πρώτη τελικά να κερδίζει.

Ο ρεπόρτερ της Ατλέτικο Μινέιρο, Βίκτορ Μαρτίνς, υποστηρίζει σε VIDEO ότι ο Μπερνάρ είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στον βραζιλιάνικο σύλλογο, αλλά θα δοθεί αγώνας δρόμου για να προλάβει τη μεταγραφική περίοδο που κλείνει στις 7 Μαρτίου, την ώρα που η κανονική σεζόν της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

"Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την κανονική σεζόν στις 3 Μαρτίου, όταν τελειώνει το ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του Μπερνάρ είναι μέχρι τα μέσα του έτους. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να παίξει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και να πάει στην Ατλέτικο Μινέιρο από αυτό το μεταγραφικό παράθυρο", υποστήριξε αρχικά.

"Οι πληροφορίες που έχω από έναν άνθρωπο που ήταν μαζί του και που τις άκουσε απευθείας από το στόμα του είναι ότι ο Μπερνάρ θα πάει στην Ατλέτικο στην αρχή του έτους. Αλλά στην αρχή του έτους, δεν ξέρω αν εννοούσε Ιανουάριο, Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Πρέπει να δούμε την κατάσταση του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ