ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Κλεϊνχέισλερ δανεικός στη Χάιντουκ

/  -  I (  / EUROKINISSI)
Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ σε αγώνα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάσλο Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ούγγρος μέσος δεν είχε χρόνο συμμετοχής φέτος και αποφασίστηκε πως η καλύτερη λύση ήταν η αποχώρησή του προς τον κροατικό σύλλογο, ο οποίος τη φετινή σεζόν διεκδικεί τον τίτλο.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια της Stoiximan Super League και συνολικά 20 λεπτά, ενώ έχει άλλα δέκα λεπτά στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και 58 λεπτά σε τρία προκριματικά του Champions League.

Ο 29χρονος διεθνής Ούγγρος μέσος θα ενταχθεί στο καμπ της κροατικής ομάδας στο Μπιτζέλι, όπου πραγματοποιεί χειμερινή προετοιμασία και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 30.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιτέλους βρίσκομαι εδώ. Ήταν μερικές μεγάλες μέρες, αλλά όλα τελείωσαν προς αμοιβαία ικανοποίηση και ανυπομονώ για την αυριανή προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνουμε πρωταθλητές, να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήρθα εδώ έχοντας προπονήσεις στα πόδια μου, είμαι σε καλή φόρμα οπότε δεν θα αργήσω να το συνηθίσω. Έπαιξα για πολύ καιρό στην Όσιγιεκ, γνωρίζω πολύ καλά το πρωτάθλημα και τη Χάιντουκ, καθώς και πολλούς απ’ τους νέους συμπαίκτες μου. Περιμένω να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί..." τόνισε ο Κλεϊνχέισλερ στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Χάιντουκ.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο Ούγγρος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα της Κροατίας έως τον προσεχή Ιούνιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ